Tilmeld dig som leverandør

Har du et firma, som installerer oliefyr, naturgasfyr eller varmepumpeanlæg, så kan du tilmelde dig, som tilknyttet leverandør her på Skrotditoliefyr.dk

Vi modtager dagligt forespørgler på tilbud til anlæg til erstatning for de gamle oliefyr, som vi formidler videre til vores tilknyttede leverandører her på sitet. Det er en oplagt mulighed for dig, som leverandør til at få flere opgaver i de lokalområder, som din virksomhed dækker.


Hvordan fungerer det?

Når vi modtager en forespørgsel fra vores brugere, så sender vi straks information ud til vores tilknyttede leverandører om, at der nu ligger en opgave klar, som man kan byde ind på, som leverandør.

Der er maksimalt mulighed for, at 3 leverandører kan byde ind på en opgave. Det gøres dels for, at sikre at det gøres attraktivt for leverandørerne at byde ind på opgaven, samt at forbrugerne for et tilstrækkeligt antal tilbud på opgaven til at kunne sikre sig, at man får en konkurrencemæssig fair pris på sin opgave.


Afregning

Som leverandør bestemmer du selv hvilke opgaver, som du vil byde ind på og bliver kun afregnet for de konkrete opgaver, som du selv vælger at byde på.

Vi har ingen oprettelsesgebyrer og du kan til hver en tid afmelde dig igen.


Kontakt os

Kontakt os på mail@skrotditoliefyr.dk eller via vores kontaktformular her. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine muligheder.