• Forside
  • /
  • Tilskud til udskiftning af oliefyr i Danmark

Tilskud til udskiftning af oliefyr i Danmark

Det er muligt at få tilskud til udskiftning af gamle oliefyr til nyere og mere effektive varmekilder, som f.eks. kondenserende naturgasfyr, varmepumper eller fjernvarme. Tilskuddet er en del af oliebranchens energisparepulje


Så meget er tilskuddet på

Tilskuddet er afhængig af hvor gammelt dit nuværende oliefyr er og hvor effektiv din nye energikilde er. Altså sammenlagt, hvor meget mere effektiv din nye varmekilde bliver i forhold til den gamle. Går du fra et gammelt oliefyr fra før 1978 og til den mest effektive løsning, som f.eks. jordvarme, så kan du regne med at få det størst mulige tilskud på ca. 9-10.000 kr., mens at hvis du blot skifter til et oliefyr fra efter 1978 til f.eks. et nyere gas- eller oliefyr, så vil tilskuddet blot ligge på et par tusinde kroner.

Dvs. at hvis du bor i et yderområde uden mulighed for tilkobling til fjernvarme eller naturgas, så kan du altså stadig få tilskud til et nyt og mere effektivt oliefyr, hvis du ikke mener, at en overgang til f.eks. jordvarme eller luftvarme kan betale sig økonomisk.


Hvordan får man tilskuddet?

Det er typisk din leverandør af det nye varmeanlæg, som står for indberetningen og ansøgningen om tilskuddet.


Du kan også få tilskud til isolering

Bemærk at du også kan få tilskud til isolering af boligen eller udskiftning til mere energivenlige vinduer og døre. Så det kan absolut også tages med i overvejelserne omkring udskiftning af dit oliefyr.
Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en et nyt oliefyr

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk
Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en et nyt oliefyr

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en varmepumpe.

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på et nyt gasfyr.

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk