• Forside
  • /
  • FAQ for leverandører på Skrotditoliefyr.dk

Sådan fungerer det for leverandører på Skrotditoliefyr.dk

Når du er blevet godkendt og oprettet, som leverandør på Skrotditoliefyr.dk, så får du mulighed for at se og byde på de indkomne forespørgsler på nye oliefyr, naturgasfyr eller varmepumpeanlæg her sitet.

For at blive godkendt, som leverandør, så skal du kontakte os på mail@skrotditoliefyr.dk eller via vores kontaktformular her.


Information om nye tilbud

Lige så snart, at vi har modtaget forespørgslen fra én af vores brugere om et ønske om et nyt varmeanlæg, så kigger vi den igennem og tjekker op på om alle informationer er korrekte og fyldestgørende.

Når vi har verificeret oplysningerne, så sender vi information til samtlige af vores tilknyttede leverandører, som har mulighed for at gå ind og kigge på den konkrete tilbud forespørgsel.


Bud på opgaven

Hvis leverandøren finder opgaven interessant og har mulighed for kunne leverere, både ud fra type, geografi og volumen, så kan leverandøren vælge at byde på opgaven.

Der er maksimalt 3 leverandører, som kan byde på hver enkelt opgave, dels for at sikre forbugeren ikke overdænges af tilbud, samt at leverandørerne finder det interessant at lave et ordentligt tilbud på opgaven og lægge ressourcer i det.


Kontakt til kunden

Når der er budt på opgaven, så bliver kontaktoplysningerne til kunden stillet til rådighed i systemet, hvorefter leverandøren nu kan tage kontakt for evt. yderligere dialog og tilbudsgivning på opgaven.

Kunden kan frit vælge blandt de indkomne tilbud, hvis nogle af disse lever op til krav og forventninger.