Ny varmepumpe

Når du står foran udskiftning af dit gamle oliefyr, så kan det være en god idé at overveje at skifte over til en luft-vand varmepumpe løsning. Et luft-vand varmepumpeanlæg er langt mere effektivt og miljøvenligt end både olie- og naturgasfyr.


varmepumpe


Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Spar på varmeregningen.

Få tilbud

Sådan fungerer luft-vand varmepumpen

En luft til vand varmepumpe fungerer ved at luftpumpen udnytter varmen fra luften til at varme vandet op i huset med. Varmepumpen kører på strøm men er i stand til at udnytte energien yderst effektiv, så strømforbruget er ekstremt lavt i forhold til hvor meget energi, som der samlet trækkes ud.

Luft-vand varmepumpen fungerer derfor i princippet ligesom et oliefyr eller naturgas anlæg. Eneste forskel er hvordan vandet i vandtanken varmes op. Herefter har du varmt vand i rør og radiatorer, som i et alm. varmeanlæg.


Krav til dit hus

For at du kan installere en luft-vand varmepumpe i dit hus, så kræver det at isoleringsgraden i huset er tilfredsstillende. Hvis huset ikke er isoleret godt nok, så vil du kunne få problemer med at få varmet huset godt nok op. Det skyldes, at varmepumper er mest effektive når fremløbstemperaturen i installationen ikke er alt for høj. Det kræver derfor at huset er tilstrækkeligt isoleret og evt. forsynet med nyere radiatorer.

Under alle omstændigheder er det dog en god idé, at sørge for god isolering af dit hus, ligegyldigt hvilken varmeinstallation, som du får foretaget. Det giver gode besparelse på varmeregningen under alle omstændigheder og kan være med til at sikre et godt indeklima.


Tilskud til luft-vand varmepumpe

Du kan få et relativt stort tilskud til at udskifte dit gamle oliefyr ud med en ny moderne luft-vand varmepumpe. Tilskuddet ligger i størrelsen af ca. 13-20.000 kr. afhængigt af løsningen. Det er tilskud fra den såkaldte bygningspulje, som du kan læse mere om her varmepumpesiden.dk.

Bemærk at det også er muligt at få tilskud til isolering af boligen, som både kan være et krav før installation af varmepumpen eller generelt blot for at energioptimere huset.Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en luft-vand varmepumpe.

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk
Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en luft-vand varmepumpe.

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk