Nyt gasfyr

Skift dit gamle oliefyr ud med et naturgas fyr

Der kan være store besparelser at hente ved at skifte dit gamle oliefyr ud med et nyt og moderne naturgasfyr. Besparelsen afhænger af alderen på dit gamle fyr, samt hvor stort huset er, antal beboere og isoleringsgraden.

OBS: Du kan ikke længere skifte dit gamle oliefyr ud med et nyt gasfyr. Du skal her vælge enten at tilslutte dig til fjernvarme (hvis muligt), eller vælge en luft-vand varmepumpe eller jordvarme. Dog kan du få tilskud til udskiftning af dit oliefyr.


naturgasfyr


Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Spar på varmeregningen.

Få tilbud

Det kræver, at du kan få naturgas ind

Du skal være opmærksom på at for at du kan skifte til et naturgasfuyr, så skal du have mulighed for at blive koblet på naturgasnettet. Det kræver, at der findes en naturgasledning lige i nærheden af hvor du bor. Det er der som regel i de mere befolkede områder, men i udkantsområderne og mindre byer, så er dette ofte ikke muligt.


Hvad koster et naturgasfyr?

Prisen for at få installeret et naturgas fyr afhængerer selvfølgelig af størrelsen på huset og antal beboere, samt evt. kompleksitet ved installationen. Men du skal regne med, at prisen vil ligge i omegnen af 35-50.000 kr. for at få fjernet og bortskaffet dit gamle oliefyr og få installeret et nyt moderne gasfyr.


Tilskud til naturgasfyr

Man kan få et tilskud til udskiftning af det gamle uøkonomiske oliefyr med et nyt moderne og effektivt naturgas fyr. Tilskuddet ligger i størrelsen på ca. 3.000-6.000, igen afhængig af hvor meget mere effektivt dit nye naturgasfyr er i forhold til dit gamle oliefyr. Jo mere effektivt, jo større tilskud. Tilskuddet beregnes typisk af din leverandør, som også sørger for at indberette det og få udbetalt pengene.


Stikledning

Ofte betaler dit naturgas selskab for at få lagt stikledningen ind til din bolig. Undersøg dog dette på forhånd, så du ikke pludselig står i en situation med en ekstra regning, som du ikke lige havde forudset. Betaling for at få lagt stikledningen ind kan nemt koste 10-20.000 kr.


Besparelse i varmeudgifter

Når du har fået installeret dit nye naturgasfyr, så kan du godt regne med at kunne spare på 30-40% årligt. Dvs. at din investering i et nyt og effektivt naturgasfyr kan være tjent hjem i løbet af en relativ kort årrække. Samtidig sparer du også miljøet for en masse skadelige partikler og Co2.Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en luft-vand varmepumpe.

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk


Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en varmepumpe til udskiftning af dit olie- eller gasfyr

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en luft-vand varmepumpe.

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på et jordvarme anlæg.

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk