Nyt jordvarme anlæg

Du kan med stor fordel udskifte dit gamle oliefyr med et jordvarmeanlæg. Det er et langt bedre alternativ både økonomisk og miljømæssigt.


jordvarme

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Spar på varmeregningen.

Få tilbud

Jordvarmeanlægget er mest effektivt

Af alle selvstændige varmeanlæg herhjemme, så er jordvarmeanlægget det allermest effektive der findes. Det udnytter energien og varmen i jordbunden omkring din bolig. Varmen trækkes ud af de øvre opvarmede lag i jorden og kobles til en varmepumpe. Jordvarmeanlægget er både mere effektivt og økonomisk mere rentabelt end en luft-vand varmepumpe.


Jordvarmeanlæg er dyrt

Jordvarmeanlægget er samtidig også en dyr investering at foretage. Faktisk det dyreste af alle selvstændige varmeanlæg løsninger, men samtidig er det også det anlæg, hvor du vil have de mindste variable varmeudgifter fra. Du skal regne med at, et jordvarmeanlæg koster i omegnen af 150-200.000 kr.


Finansiering af anlægget

Det er ofte muligt at få finansieret jordvarmeanlægget via din leverandør eller i din egen bank. Der bliver set særligt positivt på energirigtige investeringer i dit hus fra bankens side, så sørg altid for at få et tilbud fra din bank, hvis pengene ikke står parat på opsparingskontoen i forvejen.


Krav til din bolig

Som med luft-vand varmepumpen, så kræver et jordvarmeanlæg også at dit hus er godt isoleret, med gode radiatorer eller gulvvarme etableret. Hvis dit hus ikke er det, så skal du samtidig sørge for at få bragt det i orden.


Tilskud til jordvarme

Du skal få et stort tilskud til etableret af jordvarme når du skifter dit gamle oliefyr ud. Da det er det mest effektive varmeanlæg, så vil du kunne opnå det største mulige tilskud til skift til mere effektiv energikilde. Hvis huset derudover også skal isoleret og klargøres til varmepumpen, så kan du også få tilskud til dette.

Det er jordvarme pumpe leverandøren, som sørger for at indberette og søge om dette. Sørg for at det kommer med i tilbuddet på dit jordvarme anlæg.Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på et jordvarme anlæg.

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk
Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på et jordvarme anlæg.

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk